Вечір індійської музики сітару й табла

теґи: Алік Фантаєв, Київ афіша, Олексій Кабанов, Афиша Киев, вечір індійської музики, индийская музыка киев, концерты киев, куда пойти киев, музичні концерти київ

27 квітня о 19 у Руському клубі «Культ РА» зазвучать дивовижні гармонії, східні медитації, раги, імпровізації,  присвячені музиці Індії.

Прозвучать  сакральні композиції класичної індійської музики, атмосферний ethno fusion,  авторські настроєві варіації на сітарі й табла у виконанні знаних музикантів Олексія Кабанова і Аліка Фантаєва.

Індійська музика є передусім духовним мистецтвом, сенсом якого є не симфонічний блиск, а особиста гармонія з Вищим Духом. Санскритське слово, рівнозначне слову «музикант» – це «бхагаватхар» – той, «хто співає хвалу божественому». Музика Сходу викликає чисту радість і піднесення, адже сприяє пробудженню і вібруванню чакр духовного тіла людини. Основою такої музики є феномен раги:РА – це енергія, ГА – на санскриті означає «та, що рухається і проникає в усе», тобто, це енергія, що потрапляючи в наколишній ефір,  з’єднує частинки з цілим, внутрішнє із зовнішнім, душу з тілом, людину єднає зі світом, врівноважує її внутрішній мікрокосм.    

На концерті Вам буде запропоновано почастувати ведичну здорову їжу зі стравами для сироїдів, вегетаріанців, а також шанувальників риби і м’яса.

Радимо скуштувати наші страви легкої органічної їжі, що додадуть сил і творчої енергії, але водночас не перевантажить організм: «Сир домашній з горіхами» ( 150/60 г, 88 грн) – чудовий вибір із здоровими, легко засвоюваними компонентами:  сир домашній з ведичного фермерського господарства «Саттва», волоські горішки,  свіжа зелень та пряний соус –  зелена мочанка на травах; «Завиванці кабачкові» ( 150/20 г, 89 грн)  - чудесні запашні рулетики  з перетертими горіхами та прянощами: тонко нарізаний кабачок, всередину якого загортаються перетерті з прянощами волоські горішки, ягудки журавлини додадуть приємної кислинки.

З напоїв до атмосфери концерту радимо скуштувати імбирний чай зі спеціями, або молочай – давній ведичний напій з цільного молока, з додаванням прянощів – підвищує імунітитет, тонус й працездатність.

 

 

 

Слухайте живу музику, що зцілює дух та куштуйте страви, що зміцнюють!

 

Резерв столиків за тел.:

+38 (044) 331 59 48, + 38 (067) 231 80 16