Вечір акордеону з Іваном Завадським у Руському клубі «Культ РА»

теґи: Іван Завадський, Амели, Иван Завадский, Ян Тірсен, афиша концерты, афіша Київ, афіша музика, вальс Амелі, вечір акордеону, куда пойти киев, музыка аккордеона

13 квітня о 19.00 відбудеться вечір акордеону у стилі La Valse D'Amelie у Руському клубі «Культ РА», присвячений фестивалю Французької весни в Україні 2013!
На концерті Ви відчуєте атмосферу й шарм паризьких бульварів, "Paris, je t'aime", магію богемного Монмартру з традиційними вуличними musette  і  неповторний дух золотих шлягерів французької естради – класичні шансоньє Шарля Азнавура, Едіт Піаф, Френсіса Лемарка, Іва Монтана.

Прозвучать композиції Рішара Гальяно (Richard Galliano), Юбера Жиро (Hubert Giraud), Яна Тірсена (Yann Tiersen), що вже стали візитівками Парижу – столиці кохання та мрій.

Вечір паризької романтики доповнять: класика танго від Астора П’яццоли, мелодії бразильського композитора Зекінья де Абреу, ноктюрни і вальси Ф. Шопена, твори Вівальді, а також ліричні романси російських та українських композиторів (В. Зубицький. Г.Свірідов, В. Губанов та ін.).

Все це – у чуттєвому виконанні Івана Завадського.

 Іван Завадський – музикант, закоханий у свій інструмент, лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів. За тонке відчуття музики та емоційно-чутливий стиль гри український композитор, музикант, диригент Володимир Зубицький назвав його «останнім романтиком акордеону».
 

«В свої виступи я вкладаю безліч енергії і емоцій, переживаю окремі моменти життя, і роблю все для того, щоб всі, хто слухає, або дивиться виступ, відчули всю велич і спокій, пристрасть і ніжність її величності – Музики» (Іван Завадський)

«Людське серце – це музичний інструмент, воно містить велику музику. Вона спить, але вона тут, чекає відповідного моменту, щоб запалати, бути вираженою, бути заспіваною, бути станцьованою. І ця мить виникає через любов. Без любові людина ніколи не дізнається, яку музику він носив у своєму серці. Тільки через любов ця музика стає живою, пробудженою, з можливої починає ставати дійсною» (Іван Завадський)

Чекаємо Вас на вишуканому музичному вечорі!

Вхід вільний

Резерв столиків за тел:

(067) 231 80 16
(044) 331 59 48

Переглянути відео