Український музичний скарб – бандура у чарівному виконанні Ганни Черевишник

теґи: Культ РА, Русь, Руський клуб «Культ РА», Україна, афіша, жива музика, здорове харчування, культура, органіч, ресторан, ресторан Київ, рідновір’я, сироїдство, слов’яни, україна-русь, українська кухня, українська музика, український ресторан, язичницт

 

8 лютого у Руському клубі «Культ РА»  -  мистецтво бандури у виконанні Ганни Черевишник (меццо-сопрано).

Унікальне поєднання голосу неймовірної краси та срібного тембру українського національного інструменту долучає до найкоштовніших перлин української культури.

Прозвучать  традиційні українські романси, класика української естради та оригінальні авторські обробки українських пісень.

Ганна Черевишник –  лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів, артистка Тріо бандуристок Національної телерадіокомпанії України (м. Київ).

Дивитись відео: Ганна Черевишник "Горить моє серце"

http://www.youtube.com/watch?v=l4EGw4G5woA

 

Запрошуємо долучитись до магії української самобутньої культури та кулінарних традицій. Лише в Руському клубі «Культ РА» на тарелях із трипільською символікою та в горнятах авторського хендмейду можна скуштувати страви та напої, що поєднують автентичність, оригінальність та свідомий вибір здорового харчування.

Млинці без яєць, бездріжжевий хліб, жива овочева локшина, запарені ріпа  - давні таємниці здорових страв та сучасний вегетаріанський напрямок.

Смачні зігріваючі напої налаштують думки в позитивному руслі: фірмова кава з кедровими горішками, збітень із шавлією та журавлиною, імбирно-обліпиховий чай чи  гарче молоко "Божа корівка" із інжиром, гарбузиком та медом – смакуйте те, що зроблено з теплотою:)

 

 

Культовий заклад!Культові страви!Культові події!

Початок о 19.30

Адреса: Києва гора, вул. Володимирська, 4

 

Замовлення столиків за тел:

+38 (044) 331 59 48,

 + 38 (067) 231 80 16