категорії: новина блоґ-запис

Сольний концерт Ярослава Джуся "Космічна бандура" у Руському клубі «Культ РА»

теґи: Шпилясті Кобзарі, Ярослав Джусь, Афиша Киев, афіша Київ, бандура, киев выходные, концерти Київ, концерты киев, куда пойти киев, музичні події, події в києві

 

 

21 квітня о 19.00  Руський клуб «Культ РА» обіцяє особливий дарунок усім шанувальникам української музики – вечір  яскравих імпровізацій на бандурі від Ярослава Джуся!

Своїм віртуозним мистецтвом гри Ярослав Джусь переконливо доводить , що традиційна бандура – супер-сучаний  прогресивний інструмент, на якому можна виконати усе – від «Щедрика» до світових хітів, композицій Lady Gaga, Adele, Sting  та експериментальних dj-сетів...

У 2010 р.  Ярослав Джусь  отримав  Приз глядацьких симпатій головного шоу країни «Україна має талант» 2-й сезон, а у 2012 р. він став суперфіналістом проекту «Минута  славы» (Росія, 2012 р.).

Ярослава Джуся називають одним з тих сучасних виконавців, які «абсолютно усвідомлено (!) створюють нову якісну українську реальність».  У його творчому здобутуку безліч цікавих проектів: гурт «Шпилясті кобзарі»  ( одні з найяскравіших зірок шоу «Україна має талант-3» 2011 р.), співпраця з відомими виконавцями (Олег Скрипка, «ТНМК», «Тартак», «Тінь Сонця», Dj Indigo, Dj Romantic  та ін.), молодіжний   пізнавально-розважальний проект «DzhusUAParty»  та сольний «DJ Dzhus’» , участь у Міжнародному фестивалі джазової музики «Alfa Jazz Fest ( 2011 р.)  разом з  «Roman Archakov Project»,  створення народного гімну до чемпіонату «Євро – 2012», участь у мистецьких акціях, активна презентація мистецтва бандури за кордоном: гастролі  протягом 2011-2012 у  Франції, Канаді,  Англії, Німеччині,  Казахстані, Росії  тощо.

У 2013 році радіо «Europa plus 92.8 fm» розпочало спільний проект з Джусем — «Ukrainian style». В рамках музичної рубрики ранкового шоу «Let’s go show!» звучать світові хіти, які виконуються на бандурі.

На концерті у Руському клубі «Культ РА» Ви почуєте  сольний виступ  Ярослава Джуся з авторською програмою та почуєте бандуру з усіма її фантастичнми можливостями.

А також зможете замовити яскраві весняні новинки зі стравоспису: «Пряний салат з груздями»  – насолода для вегетаріанців  з кульбабою, листям салату, груздями, огірком, заправлені пікантною зерновою гірчицею та часником,  або ж  «Морквяні крученики з горіховим сиром» – ніжні рулетки з травяною заправкою, гарбузовим насінням і  пророщеними бобами . На десерт радимо  спробувати наш фантастичний за смаком десерт для прихильників сироїдіння і оригінальних солодощів – горіхово-фруктова насолода з шматочками соковитої груші, інжиром, насінням соняха, медом та корисним керобом, замість шоколаду.

 

 

 

Слухайте живу музику найкращих українських виконавців та куштуйте здорові органічні страви найсамобутнішої ресторації  Києва  - Руський клуб «Культ РА»!

 

Резерв столиків за тел.:

 

+38 (044) 331 59 48,

+ 38 (067) 231 80 16