категорії: блоґ-запис

ПОКРОВА

Козацький Вишкіл на Майдані

Козацький вишкіл на майдані

Друзі, напередодні свята Покрови, коли Природа-Матінка покриває листям або снігом Землю-Годувальницю запрошуємо всіх охочих на визначну подію – Косацький Вишкіл на Майдані!
Українська Повстанська Армія (УПА), яка постала в час другої світової війни, як збройна сила проти гітлерівської і більшовицької окупації батьківських земель, теж обрала собі свято Покрови за день Зброї, віддавшись під опіку святої рідної Природи-Богородиці...

Сьогодні Покрова сприймаються як день українського косацтва.

В ці вихідні, 11-12 жовтня, на Майдані незалежності відбудеться грандіозна і перша в своєму роді подія. Справжній косацький вишкіл. Ви матимете нагоду перевірити свою спритність і вправність – взяти участь у вишколах та різних забавах.

Кожного дня анонси подій, що відбуватимуться 11-12.10 можна буде дивитись от тут http://goo.gl/Lh07mH, щоб ви встигли на найцікавіше. Але декілька сюрпризів "на десерт" організатори обов'язково залишать!

 

куліш

Руський клуб Культ Ра – також прийматиме безпосередню участь в святі. Будемо варити фантастичний куліш, пекти овочі, принесемо з собою наші фірмові солодощі. 

Хочете побачити наших легендарних кухарів за роботою, скуштувати смачної, поживної і корисної страви та відчути на собі дух справжнього українського козацтва? 

Чекаємо 11-12 жовтня на Майдані Незалежності