категорії: блоґ-запис

Оновлений літній стравоспис у Культі РА!

теґи: вегетаріанські страви, Весна, зелений борщ, летнее меню, летняя площадка, літній стравоспис, літо, окрошка, пост, пісна окрошка, рецепт окрошки, страви, ягоды

На  літньому майданчику Руського клубу «Культ РА» – погожа днина, простір яскраво освітлений сонцем та відкриває гарний виднокіл навколо на усі принади Андріївського узвозу.

Для гостей ми приготували гарні новини – нові вітамінні  весняно літні пропозиції оновленого стравоспису  Руського клубу «Культ Ра» – з запашної зелені, фруктових насолод, ягудок, вишуканих делікатесі в з овочів та риби.

Супер-смачна й актуальна страва нового теплого сезону – окрошка за давніми слов’янськими рецептами.  Традиційна окрошка для шанувальників автентичності  -  на основі справжнього козацького квасу або на домашній молочній сироватці, з додаванням ніжної телятини ( за бажанням). Також варто встигнути  почастуватися стравами з молодої зеленої кропивки, яка має високий вміст хлорофілу, що насичує кров киснем: зелений борщ з грибами та кропивою – смачний прохолодний, гарно розпалює апетит і насичує  енергію.   А млинці зі свіжою полуницею, суничним варенням чи  ягідний супчик з вершками – солодко розтоплять серце й подарують відчуття сонячного літа.