категорії: блоґ-запис

Містичне надвечір’я Доби Сварожої з Руським Клубом «Культ РА»!

теґи: HALLOWEEN PARTY, Halloween, VIP вечірка, Доба Сварожа, Київ, Руський Клуб "КультРа", веганство, вегетаріанство, елітні ресторани Києва, етнічний ресторан, здорове харчування, мистецтво, містика, органічне, язичництво

       надвечір Доби Сварожої Роду Орієвого синів України-Роси запрошуємо на святкування містичного Надвечір’я Доби Сварожої, що зараз зветься Хеллоуіном.

        31 жовтня ми традиційно вдягнемо костюми «темних» сил і влаштуємо маскарад. А невід’ємний символ Хеллоуіну – гарбуз, можна бути не тільки побачити у вигляді традиційних гарбузових голів, а й скуштувати у вишуканих стравах від поварів ресторану Руського Клубу «Культ Ра».

         Ми приготували для дорогих гостей святкові сюрпризи. Та головне, що до великого свята на честь Сварога-Всесвіта ми оголошуємо унікальну пропозицію.

 

«З Надвечір’я Доби Сварожої (31 жовтня)

до кінця Кола Сварога та Різдва нового Сонця  (21 грудня)

всі дорогі гості Руського Клубу «Культ Ра»,

 що мають знижкові картки інших ресторанів  

матимуть виняткову можливість

приєднатись до клубної системи

Руського Клубу "Культ Ра".

 

         Історія цього свята почалася багато століть тому саме на землях сучасної України-Росі. Орійські племена, що проживали й проживають на наших землях, традиційно відзначають кінець господарського літа та перехід  до зими святом Сварога-Всесвіта, яке тривало повну добу 1 листопада, уособлюючи собою цілий рік.

        За давніми повір'ями, в Надвечір’я Доби Сварожої  відкриваються двері в потойбічний світ Нави, що дозволяє легше спілкуватися  із його мешканцями. Вночі запалювалися багаття і приносилися пожертви духам Нави, Богам та предкам, щоб умилостивити їх, а вдень люди відвідували могили предків, що робиться і понині. Кельтські язичницькі племена, що заселили  Великобританію та північну Францію принесли цю традицію і в ці країни.  Церковники назвали цей день Днем всіх святих, а вечір напередодні став називатись,  відповідно  All Hallows' Evening, або Halloween. 

За анонсом подій всі охочі можуть слідкувати на нащій сторінці в Фєйсбук