категорії: блоґ-запис

Майстер-клас з миловаріння

теґи: Руський клуб «Культ РА», домашнє мило, живе мило, живое мыло, культура, Майстер-клас, мастер -класс, миловаріння, мыловарение, події в києві, события в киеве

Руський клуб «Культ РА» запрошує 23 вересня об 11:00 на цікавий і корисний майстер-клас з виготовлення чарівного мила з найчистіших екологічних інгредієнтів.

Процес виготовлення мила – це дуже захоплюючий і веселий процес. Разом із майстринею ми будемо виготовляти живе мило з натуральних компонентів за народними рецептами. Живе мило має низку переваг над звичайним милом масового виробництва. Так, мило з природних компонентів:

  • не сушить, не стягує і надовго зволожує шкіру;
  • має виразний антиоксидантний вплив;
  • сприяє повному очищенню та омолодженню шкіри; 
  • не викликає алергії. 

Залежно від ефірних олій та органічних речовин, які ви додаєте до мила, воно може мати різний позитивний ефект – аромотерапевтичний або тонізуючий. 

Найголовніше, що мило, створене на майстер класі, є найкращим подарунком для тих, кого ми любимо, адже зроблене своїми руками, із чистими, світлими думками, що в поєднанні з енергією води дає величезну силу, перед якою відступають усі темні чари!

Вартість майстер-класу – 140 грн. Не зволікайте та замовляйте квиточки заздалегідь по тел.: (044) 331 59 48, (067) 231 80 16

Руський Клуб «Культ Ра»
Києва Гора
Вул. Володимирська, 4

www.kultra.org
info@kult.org