Казково-містичний нео-ренесанс з Олександром Хмільовським 11 січня

теґи: Культ РА, Русь, Руський клуб «Культ РА», Україна, афіша, жива музика, здорове харчування, культура, органіч, ресторан, ресторан Київ, рідновір’я, сироїдство, слов’яни, україна-русь, українська кухня, українська музика, український ресторан, язичництво

11 січня налаштовуємось на романтичну музичну хвилю – середньовічні лицарські балади, слов’янські мелодії, українські колядки, містичні романси, класика, авторські композиції, – зіграні з неперевершеною майстерністю і відчуттям магії на акустичній гітарі.

Свою музичну програму Олександр Хмільовський, атмосферний музикант з м. Луцьк, називає казковим нео-ренесансом, адже його композиції зачаровують і відлунюють звучанням вишуканих композицій епохи Ренесанс і романтичних творів, що нагадують пісні середньовічних менестрелів і трубадурів. Зазвичай, Олександр виступає вживу біля луцького замку-вежі чи просто на старовинних бруківках середньовічного волинського міста, відтворюючи образ чарівника – чорний плащ, капелюх, зелені кольори одежі, а біля себе обов’язково ставить ліхтарик зі свічкою, що створює особливий світ і перемикає перехожих на іншу реальність.

«Він наділений талантом містифікатора, уміє створювати атмосферу давнини, повертати слухачів у часи повітряних замків і вродливих царівн, фантазії й казки, про які починає зовсім забувати бетоноване місто» (с) «Мистецькі грані»

«Мій стиль – це нео-ренесанс, то він ще й казково-містичний, адже мені часто кажуть, що я – чарівник. А все тому, що я намагаюся створити затишок своєю атмосферною музикою без слів. Завдяки цій музиці людина може залишатися наодинці із власною долею, думками, планами, зосереджуватися і розслаблятися» (с) Олександр Хмільовський

«Він з легкістю створює фантастичне плетиво зі звуків, слів, мелодій, кожен умілий доторк до струни-нитки вибухає у душах слухачів незримим мереживом, зав’язує вузлики асоціацій тавидив, і вже раз почувши цю самобутню музику, йдеш за нею, наче Тесей за ниткою Аріадни» (с) «Мистецькі грані»

Також у репертуарі Олександра – відомі сучасні композиції: кавери на пісні «Океану Ельзи», «Blackmore's night», музика «Піратів Карибського моря» та ін.

На виступі неповторне звучання гітари Олександра доповнюватиме талановитий гітарист – Андрій Борусевич.

Справжня мистецька знахідка для шанувальників особливої музики, а також оригінальні творчі страви й давні рецепти напоїв – у Руському клубі «Культ РА»!

 

Початок о 19.00

 

Резерв столиків за тел.:

+380 (44) 331-59-48

+380 (67) 231-80-16

 

Відеопосилання:

http://www.youtube.com/watch?v=HkPJ8yOmmD8

http://www.youtube.com/watch?v=2w4U3BFYm7Y