Етно-транс від гурту «Прелеста» у Руському клубі «Культ РА»

теґи: Прелеста, Трипільське коло, Афиша Киев, етно-транс, етнічна музика, концерти Київ, концерты киев, куда пойти киев, музика афіша, події Київ, українські пісні

                  

 

14 квітня о 19.00 Руський клуб «Культ РА» запрошує на дивовижне шаманське дійство від етно-гурту «Прелеста»!

Ви почуєте тРАнсові імпровізації на давні укРАїнські пісні  - з бубнами, джембе, дримбою, горловим співом, сопілкою, дощовицею, дзвіночками та індійськими мантРАми…Зустрічаємо справжню теплу весну у колі світлих людей!

Молодий і завзятий український колектив «Прелеста» пропонує свіжий погляд на традиційну музику. Музикантам вдається відтворити увесь архаїчно-поетичний космос традиційних піснеспівів, вдало вплітаючи у це вишиване рядно індійські орнаменти, відлуння тибетських медитацій та корінні пра-звуки первісних барабанних ритмів. Власне, самі учасники гурту називають свою творчість "медитативно-трансовим переосмисленням народної музики". Серед гуртів емоційно споріднених до «Прелести» можна назвати «Даха Браха» та «Cloud Jam».


Місце проведення концерту – найсамобутніший етно-рестоРАн Києва, де Вам запропонують почастуватися органічними стравами та традицінйими напоями. Особливо доречними навесні є наші вітамінні салатики: Боярський салат з виноградом та гарбузиком або салат із земляної груші – з топінамбуром, синьою капустою, насінням льону та яблучком. До салатів спробуйте оригінальні напої – "Життєва сила" від Олега Скрипки, кисляк із зеленню, часничком та прянощами, або сурію – магічний напій за рецептом із "Велесової книги".

Слухайте гарну музику та насолоджуйтесь нашою здоровою кухнею! 


Резерв місць за тел.:

+38 (044) 331 59 48, + 38 (067) 231 80 16

 

 

        

 

 

Послухати гурт