28 грудня – вечір у стилі етно-лаунж від мультиінструменталіста Олексія Кабанова

теґи: Культ РА, Русь, Руський клуб «Культ РА», Україна, афіша, жива музика, здорове харчування, культура, органіч, ресторан, ресторан Київ, рідновір’я, сироїдство, слов’яни, україна-русь, українська кухня, українська музика, український ресторан, язичництво

Олексій Кабанов – музикант, композитор, творчі зацікавлення якого поширюються на різноманітні музичні жанри і стилі народів світу. Творчий етно-лануж вечір дозволить слухачеві поринути в дивовижний музичний світ Олексія Кабанова, в якому гармонійно співіснують індійська рага, арабський макам, європейська балада кельтів, середньоазійський мугам, українська метелиця. Також вечір буде присвячено авторським творам, у яких композитор найвиразніше виявив себе  у стилях Meditation, New Age – такий собі етнічний чілаут, індійська та східна музика для глибокого відпочинку і стану «ом шанті»:)

На концерті прозвучать унікальні етнічні інструменти – індійський сетар, персидський сантур, афганський рубаб, арабський аль уд, африканська калімба, індійська флейта бандусурі та ін.

Також слухачі матимуть змогу почути єдиний на території  України, рідкісний інструмент – есрадж.

Есрадж – музичний струнно-смичковий  інструмент,  популярний серед індійських сикхів Бенгалії. Його звучання – медитативне, глибоке, неземне. Серед відомих гравців на есраджі – духовний провідник Шрі Чінмой та пандит Рандхір Рай.

Біографічна довідка:

Олексій (Олекса Лаврський) Кабанов   - в першу чергу, відомий як майстер та виконавець автентичної музики.  Він є учасником творчого угрупування «Кобзарськи цех», грає, майструє та колекціонує історичні інструменти – колісна ліра, кобза, цимбали, гуслі та ін. Окрім старовинної музики середньовіччя й бароко також відомий своїм майстерним виконанням музики Сходу, Індії, Азії. Творче кредо митця – не лише реконструкція оригінальних творів, але й пошук нових зв’язків між культурами  Сходу й Заходу, а також створення нових напрямків у музиці.

У творчій біографії Олексія Кабанова вже 5 сольних альбомів, позначених сучасними віяннями етно-медитативної музики нью ейдж (New Age), альбоми записані у якості учасника «Ансамблю старовинної музики ім. К. Чечені», а  також безліч дисків записаних разом з українськими та закордонними виконавцями: Er.J.Orchestra, Небесна ріка, Гурт ЙО’Гурт, Гайдамаки, Мандри, Надобридень,  Олег Скрипка, Марія Бурмака, Illaria та безліч інших. Серед  останніх проектів музиканта і композитора – український гурт Asia Tengri  із казахською джазовою співачкою Назгуль Шукаєвою.

Насолоджуйтесь музикою, яка дарує відпочинок, та куштуйте страви, що наснажують позтивною енергією – разом з Руським клубом «Культ РА»!

Початок о 19.30.

Вхід за умовами депозиту

Резерв столиків за тел.:

+380 (44) 331-59-48

+380 (67) 231-80-16