категорії: новина

Особливе: пироги з чаєм у культовому «Культi Ра»!

теґи: Культ РА, випічка, знижка, знижка в ресторані, клуб, пироги, ресторація, українська кухня, цукерня, чайовня

Культовий ресторан Руський Клуб «Культ Ра» запрошує гостей на смачні органічні пироги і чаювання!

Тут вам завжди раді. Ви можете затишно відпочити в залах ресторації або на літній терасі в тіні каштанів. Наші смачні пироги і чаї надають здоров’я та сили!

Трав’яні напої від «Культу Ра» несуть в собі чудодійну цілющу енергію. Так, «Іван-чай» містить багато вітаміну С в своєму складі і з давніх часів використовується, як лікувальний засіб. Відвар із травки Іван-чаю сприяє очищенню крові і лікує від раку. Цей чудовий чайок може слугувати замінником кави, хоча і не містить кофеїну. Дуже сильним енергетиком є «Чабан-чай», в якому багато ефірної олії, пектину та флавоноїдів. А омолодженню шкіри гарно сприяє «Імбирний чай», який прискорює обмін речовин і покращує кровообіг.

Окрім того, в стравосписі «Культ Ра» ви знайдете такі смачні чаї: «Стежина степу», Жіноча краса», «Схід сонця», «До серденька з любов’ю», «Джерело», «Молочай», «Збитень». Кожен із них має свої унікальні властивості.

Щодня господарі простору «Культ Ра» готують для вас свіжі пироги з органічного борошна. Ніжні випічки несуть в собі теплу енергію від українських ланів і схожі на сонечко, а ще дуже смаковиті.

У стравосписі самобутнього закладу «Культ Ра» велика кількість різноманітних пирогів. Це і «Рулет із домашнім сиром та яблуками » (150 г, 25 грн), «Мішечки з вишнями» (160 г, 29 грн), «Пиріжки з маком» (100 г, 19 грн), «Пиріжки з яблуками» (100 г, 19 грн), «Рулет з тертим маком, курагою та горіхами» (150 г, 29 грн), «Рулет зі сливами та волоськими горішками» (150 г, 25 грн). «Пиріг з домашньою куркою» (150 гр, 29 грн.), «Пиріг з грибочками та капустою»(150 гр. 23 грн), «Пиріг з квасолею та шпинатом» (150 гр, 25 грн.)

В якості додаткового подарунку до смачних чаїв, «Культ Ра» надає своїм дорогим гостям апетитну 30% знижку на пироги з органічного борошна, якщо ви купуєте пиріг разом із чаєм (період дії акції з 7 липня по 31 серпня 2012).

 Смачних вражень!