категорії: новина

Як «Культ Ра» дорогих гостей «Країни Мрій» нагодував

теґи: Країна мрій, Культ РА, забронювати столик, народна кухня, українська кухня в Києві

Ось і завершилась чергова казка від «Країни Мрій». Руський Клуб «Культ Ра» пишається партнерством цього незабутнього заходу. А особливо тим, що цьогорічну «Країну Мрій» Руський Клуб «Культ Ра» і Олег Скрипка відкрили разом на святі Купайла (Києва гора).  Після незабутнього святкування на Трухановому острові основні події в українському культурному житті перемістились до Печерського ландшафтного парку.

22-23 червня 2012 на Співочому Полі, де проходив фестиваль була присутня атмосфера справжнього народного свята. Атмосферу, як відомо створюють люди. Патріоти, які поважають і цінують українську культуру, зібрались разом на п’янкому повітрі біля Дніпра, щоб насолодитись українською музикою, розвагами і стравами. Умільці з усієї країни привезли вироби народних промислів, щоб здивувати киян і гостей столиці.

Окремо хочемо відзначити територію «Культу Ра» на «Країні Мрій», де люди мали змогу почастуватися найсмачнішими руськими стравами і відпочити на подушках в наметі. Колоритні українські дівчата з «Культу Ра» пригощали відвідувачів: справжнім косацьким кулішем, м’ясом на вугіллі, салатом за рецептом від Олега Скрипки, різноманітними пирогами, пиріжками та млинцями, а також медовим узваром і збитнем.

Дуже зручне розташування шатрів «Культу Ра» відносно основної сцени, дало можливість гостям спостерігати усі найцікавіші події фестивалю і куштувати найкраще зі стравоспису (меню) «Культ Ра» одночасно.

А ті, хто не встиг приєднатись до нас на «Країні Мрій», мають змогу скуштувати аутентичні українські страви в ресторації «Культ Ра» кожного дня з 10:00 до 23:00.