категорії: новина

«Культ Ра» запрошує відсвяткувати День Конституції по-українськи!

теґи: День Конституції в Києві, Культ РА, свято, українське меню

Ми раді привітати Вас із найважливішим святом української державності і побажати процвітання нашій країні.
Нагадаємо, що з 28 червня 1996 року «Згідно з діючою Конституцією, Україна є суверенною, незалежною, демократичною, соціальною, правовою та унітарною державою. В Україні існує єдине громадянство. Основний закон проголосив державною мовою в Україні українську мову. При цьому зафіксовано, що "держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України". Одночасно гарантується "вільний розвиток" російської та інших національних мов, "якими користуються громадяни України".

Отже і святкування цієї події має проходити незабутньо.

В нашому стравосписі (меню) ви знайдете дуже смачні народні страви для такого випадку: «Яловичина в пряних травах», «Каре теля з овочами гриль», «Челогач зі свинини», «Богатирська здобич», «Не повна отара дійшла до села», «Філе вусатого сома», «Вугор тушкований з овочами», «Судак дніпровський»,  «Планія з перепілочки» . А також, колоритні українські напої: «Чабан-чай» і «Іван-чай», "Збитень", "Імбирний чай", "Узвар", українські вина і медовуха.

Запрошуємо Вас завітати до закладу на святкування.

Ви легко знайдете нас на самому початку Андріївського узвозу , за адресою: вул. Володимирська 4, Руський Клуб «Культ Ра».

тел.: +38 (044) 331 59 48, + 38 (067) 231 80 16