категорії: новина

Як жити гармонійно? Як бути веселим, успішним і щасливим тут і зараз?

теґи: Велесова Книга, Віда Предків, лекція, Руський клуб «Культ РА», Триглав Буття, Подія, подія Києва, цікава подія

Лекція1_ За якими Правилами буття ми живемо? Як влаштований Світ?

Такі питання турбують кожну людину, але сучасне суспільство не дає чіткої відповіді на ці питання. Чому? Тому, що забуваючи про духовне, ми порушуємо рівновагу та Правила Життя з самого початку існування в Явному Світі. Так що ж то за Правила, за допомогою яких ми всі зможемо жити в Світі Любові та Справедливості?

Наше завдання – не вигадувати «велосипед», а взяти перевірений тисячоліттями досвід Наших Предків, які ще два-три сторіччя тому жили по 100-120 років і раділи пра-онукам, тобто жили Родами по 5-7 поколінь! Якими Знаннями користувались Наші Предки, що вони Відали?

Тож запрошуємо Всіх бажаючих на Цикл Лекцій «Сказання «ВІДА ПРЕДКІВ»», аби разом згадати, повідати Мудрість Предків, яка була отримана від Сварога та Лади, та укладена в Кони – Правила Праві, за якими створений Всесвіт!

 

Лекція 1
Подвійність та Триглав Буття – Суть Єдність та Багатопроявність Світу
 

Лектор – Яровит Поздняков

29 березня о 19.00

Вхід – 50 грн.
 

ВелесоваРуський Клуб рекомендує до читання "Велесеву книгу – Волховник"  – священну книгу слов'ян, пам'ятку нашої історії та духовної культури, яка відкриває донині невідомі факти про світогляд, вірування і звичаї наших пращурів. Найбільш повне на сьогодні наукове текстологічне дослідження Лозко Г.С., переклад на сучасну українську мову "дощечок Ізенбека", книги, що була № 1 в списку забороненої літератури в СРСР.

Зі сторінок волхвівської книги читачеві розкривається неосяжна духовна мудрість, величність та сила наших пращурів.

Ви можете придбати її у Книгарні Руського Клубу (ціна 80 грн.).

Руський Клуб «Культ Ра»
Києва Гора
Вул. Володимирська, 4
Тел.: (067) 231-80-16
(044) 331-59-48

KULTRA.ORG
info@kult.org