категорії: новина

Події затишного ЛИСТОПАДА в Руському Клубі "Культ РА"

теґи: Листопад, афіша події

Події ЛИСТОПАДА

А ось і події ЛИСТОПАДА затишного...

 

От і  прийшов час теплих посиденьок з друзями за чашкою міцної кави, спокійного довгого читання цікавих книг у затишку м'якого пледу, непоспішного смакування теплого запашного пирога в обіймах улюбленої музики.

Цього місяця приготували ми для Вас багацько події цікавих.

На початку місяця завітають до нас друзі зі Львова – нью-фолк гурт "Люди Добрі" і порадують запальними  народними піснями в новітній обробці під звуки цимбалів, бубна, ліри і тромбону! Цікаво? Та це ще не все!

Щонеділі тепер в «Культі Ра» – вечір живої музики, де почуєте ви спРавжній спів і гру чудових «Фолькнерів»

та Ансамблю Давньою музики під керівництвом К.Чечені. Щопонеділка вечером збираємось ми за дружнім столом та граємо в таємну клубну гру «Криївку».  А щосуботи на майстер-класах будемо розмальовувати дерев'яні ложки унікальними трипільськими орнаментами, створювати чудернацькі візерунки на листівках за допомогою папарокручення (квіллінгу), плести зі спРАвжньої соломки дивовижні зіроньки, а з простих ниток – диво-браслети на руки.

Для любителів книжок –у нас  теж знайдеться чим здивувати: 8 листопада відбудеттся презентація дитячої книжки  «Будиночок з води» та проекту «Музична казкотерапія для дітей» , а 10 листопада – літературно музичне дійство «Янгольський  шабаш» від Братів Капранових, Келі Ликеренко та Макса Паленка.

А  24 листопада господарі Руського Клубу «Культ Ра» приготували для вас незвичайний вечір з гаданнями, танцями , піснями та ще й пригощаннями Ритуальними стРавами.

Також радо нагодуємо вас рідною іжею з органічних продуктів  із оновленого страво спису, а в будні з 10 до 16 ще й знижку в 20% зробимо :)

А хто з вас не куштував нових страв з гарбуза – обов’язково скуштуйте, бо ж ,створені з любов’ю та світлими думками, вони не тільки смачні, а ще й надзвичайно корисні !

Отож чекаємо на вас, друзі!