категорії: новина

Руський Клуб "Культ Ра" та портал "Свідомо" започатковують Медичний Клуб СВІДОМО заради здорового життя!

теґи: зустрічі, конференція, обговорення

  

СВІДОМО

Що це: це зустрічі, де кожен матиме можливість познайомитися не тільки з професійними лікарями, але й з людьми, які стикалися з 

Культ Ра

аналогічними проблемами. На цих зустрічах ми не станемо Вас переконувати, що Вам треба робити, ми спробуємо Вам пояснити, показати Ваші можливості.

 

Хто Ви: людина, яка прагне до здорового життя.

 

Хто вони: це професійні лікарі, тренери, науковці, які мають не тільки теоретичний досвід, але й стикалися з тим, про що говорять на практиці.

Цього разу ми пропонуємо Вам зустріч з головним імунологом Києва Федором Лапієм. А ще – приватна клініка Оберіг пообіцяла нам свого спеціаліста, щоправда імені поки не назвали, але це в будь-якому разі буде кваліфікований Всесвітньою організацією з охорони здоров’я спеціаліст. Що це означає? Що людина вчилася не на старих підручниках з імунології, а знайома зі світовими, а головне сучасними науково-медичними дослідженнями.

 

Про що ми говоримо: про ті проблеми, які нас цікавлять. Перша наша зустріч буде присвячена вакцинації дітей. Якщо Ви ще не вирішили чи варто щеплювати дитину, чи ні – Вам до нас.

 

Як ми говоримо: ми за формат дискусії – коли кожен має право на власну позицію. Ставте запитання, і ми спробуємо на них відповісти.

 

Де ми зустрінемося: ресторан Руський Клуб "Культ Ра", що на Володимирській, 4. До речі, привітні господарі пригощатимуть смачним та корисним Іван-чаєм :)

 

Коли ми зустрінемося: 4 листопада, о 14:00

 

Як потрапити: щоб всім вистачило місця за гостинним столом від Культ Ра, ми будемо Вам вдячні, якщо Ви попередньо зареєструєтесь. Як це зробити? Написати хто Ви і Ваші контакти на адресу zemlyanska@gmail.com або те саме розказати телефоном на номер 066 146-10-25.

 

Щиро,

Маша Землянська, координатор проекту

та команда Свідомо

www.svidomo.org