категорії: новина

Пропозиція спекотного серпня в Руському Клубі "Культ Ра"!

теґи: Руський клуб «Культ РА», смачно

Пропозиція Серпня Новинка літнього стравоспису в Руському Клубі «Культ РА»:  холодний, освіжаючий фреш із стиглих кавунів –  що може бути краще в спекотний серпневий день?  Зеленобокі красені-кавуни, що ціле літо грілись на теплому сонечку, увібрали у себе енергію  рідної землі і тепер щедро поділились  нею з вами! Тож пийте на здоров’я і освіжайте думки тільки корисними напоями!

 

 

 

 

Нові солодощі до чаю та кави дуже смачні і, головне, корисні, адже приготованф на природних, чистих продуктах, без додавання барвників та консервантів

Пропозиція Серпня

«Смаковниця» – легкий  літній пиріг із запашними яблуками. Поласувавши ним, неодмінно згадаєте, який смачний пиріг пекла вам в дитинстві бабуся. І як завжди кортіло іще :) 

 

 

 

 

 

СтРАви

"Імбирне печиво" – незвичний пряний смак домашньої випічки.

 

 

 

 

 

 

 Молоко – напій життя!

Чи пам’ятаєти ви, як смакує спРавжнє молоко? Чи давно відчували його м’яке, ніжне тепло на губах?

Відтепер в Руському Клубі «Культ Ра» ви маєте можливість скуштувати саме те молоко, знайоме з дитинства, що пахне життям і наповнює Радістю з кожним ковтком! Свіже, запашне, корисне, бо зібране дбайливими руками від корівки, що паслась на чистих травах рідної землі.

Виробник "Етнопродукт", що замається органічним аграрним виробництвом  (http://www.etnoprodukt.com.ua), гарантує високу якість і відмінний смак молока.

Лого

 

 

 

 

СтРАви

"Горіхові сонечка"  та спРавжнє молоко  від "Етнопродукту"

 

 

 

 

 

 

 

 

Напої Сили!

СтРАви

Відновлення тРадицій  руського чаювання в «Культі РА»: для вас господарі простору з Радістю заварять древні чаї – «Іван-чай» та «Чабан-чай», зібрані на рідній землі.

«Іван- чай» – король чаїв, відомий в Європі як «Руський чай», доходи від продажу якого перевищували доходи від золота та хутра. Цей древній напій підвищує імунітет, очищує організм, бадьорить, при цьому зовсім не містить кофеїну, а вітаміну «С» в ньому більше, ніж в лимоні!

«Чабан –чай» -відома з давніх-давен рослина, що увібрала в себе енергію сонця і Кримських гір. Зібраний в Тиждень Купайла,  «Чабан-чай» оздоровлює все тіло, пробуджує дух, а за лікувальними  властивостями рівний женьшеню. Підвищує чоловічу силу!