категорії: новина

Започаткування "КРИЇВКИ"- клубної таємної гри в "Культі РА"!

теґи: криївка, Руський клуб «Культ РА», весело, гра, упівці

 

Криївка в

Увага усім любителям провести цікавий вечір у тісному колі друзів!

 

 В Руському Клубі «Культ Ра» започатковується унікальне  дійство -  відтепер щопонеділка ввечері збиратимемось, щоб погРАти в «Криївку» -  клубну таємну стратегічно-рольову гру із гострим сюжетом і національним присмаком.

 Усі учасники, зібравшись за одним столом, поділяться на два табори – упівців та агентів НКВС, суворого і впевненого в собі Командира СБ УПА, та хитрого Кума. А слідкувати за всіма та підливати масла у вогонь буде непідкупний Провідник. Поки Криївка буде спати, підступні агенти НКВС, не ловлячи гав, обиратимуть жертву «пострілами», а пильний Командир СБ УПА шукатиме злочинців.

 Кожного ранку Криївка просипатиметься і здригатиметься від жахливих подій минулої ночі. Хтось уже не проснеться. Хтось буде відбріхуватись та виправдовуватись, стираючи зрадливий піт з чола, а хтось – тільки загадково мовчати і вдивлятись пронизливим поглядом у гравця навпроти.

  Кого  відправлять «на гіляку» наступним? Хто не проснеться  ранком  під священний клич Провідника – «Слава Україні»? Чи викриють ганебних агентів НКВС?  А може роковий вибір Криївки впаде на хитрого Кума, що забере з собою в могилу когось із гравців, мовляв, щоб йому не краще нього жилося ?

 

Цікаво? Тоді збираємось щопонеділка в Криївці Руського Клубу  «Культ РА» о 19.00!

 

Важливо! До таємної гри допускаються тільки власники клубних карток «Культу РА» (про можливість отримання картки запитуйте в Господарів Культового Простору).

Виникли питання- телефонуйте!

(044) 331 59 48  або  (067) 231 80 16