категорії: стаття

Славлення Перуна «Тінню Сонця» у Руському клубі «Культ РА»

теґи: Руський клуб «Культ РА», гурт Тінь Сонця

 

Тінь Сонця

21 липня літа 7519 шанувальники та друзі Руського клубу «Культ РА» мали унікальну можливість почути легендарний гурт «Тінь Сонця»  у незвичному для них форматі. Лідер гурту Сергій Василюк та бандурист Іван Лузан дуже цікаво прозвучали в акустиці, виконавши вже відомі козацькі балади, а також багато нових пісень, які увійдуть до нового альбому. Атмосфера культового закладу під час концерту, присвяченого Громовержцю Перунові, була відчутно переповнена  чоловічими енергіями. Між виконавцями та слухачами проскакували іскри героїчно патріотичних хвиль. І не дивно, адже дух Перуна теж завітав на концерт.

Тінь Сонця

Протягом усього виступу «Тінь Сонця» за вікнами «Культ РА» вирувала гроза і буревій, які різко вщухли одразу ж по закінченні дійства. Серед слухачів не було байдужих чи невдоволених. Музиканти та слухачі блискавично прикипіли один до одного за час концерту, і гості не змогли просто так розпрощатися з гуртом без автографів на дисках виконавців. На запитання про враження після виступу в Руському клубі «Культ РА» соліст «Тінь Сонця» Сергій Василюк відповів так:

«Звичайно, ми звикли виступати перед ширшою аудиторією, співаємо на стадіонах, фестивалях, великих майданчиках. На попередньому концерті,наприклад, було 600 людей. Але найбільше я ціную слухача, який відчуває нашу музику  – і він тут був».

Ну, а враження від виступу «Тіні Сонця» у відвідувачів закладу читалося по їх очах, які горіли й іскрилися вогниками Перуновими, що спалахнули від запалу концерту.