17 березня о 19.00 Етно-Рок Фундація таРута завітає в Руський Клуб «Культ Ра»

теґи: Етно-Рок Фундація "ТаРУТА", ТаРУТА, концерт

КультРА 17.03.2012Зустрічайте: таРута – музика вольности і гонору.

17 березня із акустичною програмою Етно-Рок Фундація таРута завітає в Руський Клуб «Культ Ра». Драйв справжньої музики, гонор української поезії, дивовижний автентичний спів – усе це поєднано в сучасних звуках гурту.

«Етно-Рок Фундація «ТаРУТА» – двічі лауреат Загальнонаціонального пісенного конкурсу «Червона Рута». Засновником її є автор та виконавець, переможець вищезгаданого фестивалю в жанрі «Акустична музика» 2005 року – Євген «Їжак» Романенко.

На думку самих гудців, секрет успіху «таРута» полягає в тому, що вона може представляти свою творчість не в одному музичному напрямку, а одразу в трьох: автентичний спів, акустична музика та етно-рок. Саме поєднання українських народних мелодій з сучасними гітарними ритмами створює абсолютно нове, унікальне музично-сценічне дійство, основним завданням якого є донесення до сучасної молоді української пісенної спадщини.

17 березня о 19.00

Вартість квитка – 60 грн.

DSC_8102А щоб поєднатися з вибуховою силою таРути радимо спробувати питний Мед – древнє солодке п'янке вино, що не дурманить голови, а веселить і настрій підіймає.

Руський Клуб «Культ Ра»
Києва Гора
Вул. Володимирська, 4
Тел.: (067) 231-80-16
(044) 331-59-48
KULTRA.ORG
info.kult.ra@gmail.com